Author Topic: Forums cookies not always working?  (Read 910 times)

Offline CorranHorn

  • Jedi Apprentice
  • *
  • Posts: 1745
  • I can't think of anything witty to say...
    • View Profile
    • The Power Of The Customizer
Forums cookies not always working?
« on: November 28, 2004, 01:13 AM »
hey guys,

an odd thing has happened to me in the last few days when coming to the forums. when i goto the main page it asks me to log in, despite the fact ive not logged out. all i have to do to correct this is go into any section and it will show im logged in, then i just hit the back button and the main page of the forums says im logged in. i've only experienced this problem on these forums but I don't think this is a huge problem or even one that can necessarily be fixed, but I thought you all would want to know in case others start experiencing it.

cheers!

Offline Chris

  • Founder
  • Administrator
  • Jedi Knight
  • *
  • Posts: 4620
    • View Profile
    • JediDefender.com
Re: Forums cookies not always working?
« Reply #1 on: November 28, 2004, 01:18 AM »
Hey Jason. Let's try this- clear out all of your cookies. Then, follow the link from the main page to the forums. If you have the forums bookmarked, update your bookmark so they are displayed exactly as the link URL posted on our main page.

Offline CorranHorn

  • Jedi Apprentice
  • *
  • Posts: 1745
  • I can't think of anything witty to say...
    • View Profile
    • The Power Of The Customizer
Re: Forums cookies not always working?
« Reply #2 on: November 28, 2004, 01:28 AM »
chris
ive tried it and havent had the problem yet, will let ya know if it reoccurs. it wasnt something that happened consistently though, so we shall see...

Offline Angry Ewok

  • Staff Member
  • Jedi Master
  • *
  • Posts: 5509
  • The Ewok Village Idiot
    • View Profile
    • www.TowheeStudio.com
Re: Forums cookies not always working?
« Reply #3 on: November 28, 2004, 12:11 PM »
Mmm.... Cookies.

Offline Scott

  • Staff Member
  • Jedi Guardian
  • *
  • Posts: 18368
  • Get Some
    • View Profile
    • JediDefender
Re: Forums cookies not always working?
« Reply #4 on: November 29, 2004, 09:44 AM »
I've had this problem before as well and it seems to clear up but it does happen :-\